Faceți căutări pe acest blog

marți, 20 octombrie 2009

Inmatriculare bulgaria

Sunt trei modalități de a înmatricula un autoturism în Bulgaria:
-pe numele unei persoane fizice cetățene bulgare,
-pe numele unei persoane juridice bulgare,
-pe numele unei persoane fizice rezidente în Bulgaria.

BgConsult va pune la dispoziție următoarele variante de înmatriculare în Bulgaria:

-Înmatriculare pe numele unui angajat al firmei noastre (roman) rezident în Bulgaria. Dovada proprietății o veți face baza contractului notarial de vânzare-cumpărare și veți circula pe baza procurii notariale în care este specificat că ne reprezentați în dreptul autoturismului în caz de accident, în fața politiei, la radiere, la înmatriculare, plata impozitului, etc.

-Înmatriculare pe numele dumneavoastră pe baza rezidenței pe care noi o vom obține pentru dumneavoastră. Autoturismul va fi permanent în posesia dumneavoastră. Înmatricularea în Bulgaria se va face pe numele dvs. pe baza rezidenței anterior obținute. Cu firma noastră veți face un contract de prestări servicii, prin care noi ne obligăm să vă obținem în Bulgaria rezidența pe 5 ani (durata maximă posibilă, după care trebuie reînnoită) și să înmatriculam autoturismul pe numele dumneavoastră.

-Înmatriculare pe firma noastră din Bulgaria. Dovada proprietății o veți face pe baza contractului de vânzare-cumpărare (perfect valabil în instanță) și veți circula pe baza procurii notariale în care este specificat că ne reprezentați în dreptul autoturismului în caz de accident, în fața politiei, la radiere, la înmatriculare, plata impozitului, etc.

Prețuri:
-Înmatriculare pe numele unui angajat al firmei noastre (român) rezident în Bulgaria 600 euro (contract notarial de vânzare-cumpărare + procura notarială)
- înmatriculare pe firma noastră din Bulgaria 700 euro (contract de vânzare cumpărare + procură notarială)
- înmatriculare pe numele dumneavoastră prin obținerea rezidentei - 650 înmatricularea +300 euro obținerea rezidenței - total 950 euro (ulterioarele autoturisme înmatriculate pe rezidența anterior obținuta vor costa 650 euro)

În oricare din variante este inclusa asigurarea pe un an, impozitul pe un an și toate cheltuielile aferente înmatriculării (și obținerii rezidenței). Prețurile afișate sunt prețurile totale, nicio cheltuială suplimentara nu va interveni.

Proceduri:

-Pentru înmatricularea pe numele unui angajat al firmei noastre (roman) rezident în Bulgaria în principiu durează o singura zi (dacă trimitem cu o zi înainte sa mergem în Bulgaria actele scanate la traducător) în cazul în care intervine ceva sau este aglomerație a doua zi va fi gata cu siguranța. Prezenta dumneavoastră în Bulgaria nu este obligatorie dar binevenita, tine doar de timpul dvs.
-Pentru înmatricularea pe firmă noastră în principiu durează o singura zi (dacă trimitem cu o zi înainte sa mergem în Bulgaria actele scanate la traducător) în cazul în care intervine ceva sau este aglomerație a doua zi va fi gata cu siguranță. Prezența dumneavoastră în Bulgaria nu este obligatorie dar binevenita, tine doar de timpul dvs.
-Pentru înmatricularea pe baza rezidenței va trebui sa procurați "card european de asigurări de sănătate" îl obțineți de la CNAS (Casa Naționala de Asigurări de Sănătate) sau certificat înlocuitor al cardului (se eliberează a doua zi). Vom merge în Bulgaria sa depunem actele pentru obținerea rezidenței și să traducem contractele de vânzare-cumpărare ale autoturismului, după două zile lucrătoare vom merge sa ridicam actele rezidenței și vom înmatricula autoturismul. Dacă intervine ceva sau este aglomerație a doua zi va fi gata cu siguranță. Pentru obținerea rezidenței prezența dvs. în Bulgaria este obligatorie.

Cerințe:
-autoturismele sa nu depășească 120 kw (160.92 cai putere)
-sa fie aduse din UE.

Dacă mai aveți alte întrebări/nelămuriri sau va hotărâți sa optați către una din variante așteptăm răspuns la acest thread sau telefonul dumneavoastră la 0722433194 / 0723712369.
www.bgconsult.ro
www.inmatricularibulgaria.ro
www.rezidentabulgaria.ro
www.firmebulgaria.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu